Quí soc?

Em dic Albert i soc un amant del tricot i tot allò artístic que pugui fer amb les mans.

A casa sempre he vist teles, màquines de cosir, bobines de fils i tot allò relacionat amb el tèxtil de la meva ciutat, Mataró. Els pares sempre s’han dedicat a la confecció però no va ser fins el 2012 que no vaig descobrir la meva passió per la llana i les agulles.
Després de començar autodidàcticament fent coses senzilles com bufandes, vaig decidir fer passos més atrevits i començar a confeccionar xals i fins i tot jerseis i pullovers.

Cor de Cabdell és el nom amb el que em dono a conèixer al món DIY i Knitter. Aquest nom és una declaració d’intencions, una descripció de l’essència amb la que visc i faig cadascuna de les peces, llanes i fils que treballo. Tot surt de la passió més pura i transparent. Surt del cor transformat en cabdell.

Em considero una persona creativa i aquest blog, juntament amb els perfils a les xarxes socials, són els meus raconets on penjo i comparteixo el meu “modus vivendi” i la meva visió de les coses a través de fotografies i petits escrits de les meves creacions.

Espero que us agradi.

Cor de Cabdell

Instagram

Anuncis